30/8 Inför Texasdagen Svenljunga

I år hade Svenljunga satsat på att ha lite aktiviteter kvällen innan Texasdan. Bl.a. en torgauktion, utställning av olika fordon samt hur ”bucklar man ut” en skadad bil. Å hur man får en tillbucklad bil att se ny ut igen var Niklas ”Lilleman” på Töska som visade sina otroliga kunskaper och fingerfärdigheter. Den mannen är lätt att tävla mot i detta moment, helt otroligt skicklig är han.
Kinds Motorveteraner var med och ställde ut bilar, traktorer, mopeder, motorer å vart det inte någon motorcykel med också vill jag minnas.

t-1
Nylanders auktionsfirma från Hillared höll i torgauktionen
Torget belamrades snabbt med bilar. När två amazoner kom fans det inga andra bilar. Men efter en stund vart det fullt och då hade man bestämt att baken på bilen skulle vara mot scenen. Men då vart det försent för amazonerna att ändra läge de var fast/inklämda - bara att gilla läget.
Torget belamrades snabbt med bilar. När två amazoner kom fans det inga andra bilar. Men efter en stund vart det fullt och då hade man bestämt att baken på bilen skulle vara mot scenen. Men då vart det försent för amazonerna att ändra läge de var fast/inklämda – bara att gilla läget.

t-3

t-4

 

Ingemar från Länghem kom med ett stiligt ekipage - Guldkalven_
Ingemar från Länghem kom med ett stiligt ekipage – Guldkalven_
Jaha...det var nog första gången vi sett en traktor på handikapparkeringen
Jaha…det var nog första gången vi sett en traktor på handikapparkeringen

t-6

Riktning utav bil med ett flertal bucklor förevisades av Niklas "Lilleman" från Töska - en otroligt skicklig och duktig kille, som verkligen gjorde ett hantverk av/med handkraft!!!
Riktning utav bil med ett flertal bucklor förevisades av Niklas ”Lilleman” från Töska – en otroligt skicklig och duktig kille, som verkligen gjorde ett hantverk av/med handkraft!!!

t-8

t-9

t-10

t-11 t-12

Nylanders auktionsfirma från Hillared höll i torgauktionen